Toppturer rundt Harstad
/
Nordnorwegen (NOR), EAN: 9788293090786

Toppturer rundt Harstad

/
9788293090786
Nordnorwegen (NOR), EAN: 9788293090786
incl. VAT
deliverable
delivery in 2 to 5 days
83 skifjell fra Møysalen til Andørja

Alpine skiturer, fjellskiturer og traverser

Endelig er guideboken Toppturer rundt Harstad her, og denne magiske regionen mellom Lyngen og Lofoten får sin velfortjente oppmerksomhet. Du finner er en rekke mangfoldige og fantastiske skiopplevelser i Harstad og omegn. Toppturer rundt Harstad dekker et stort område. Se listen nedenfor.

Denne toppturboka har den samme høye kvaliteten Fri Flyt sine guidebøker er kjent for. Forfatter Christian Dramsdahl har levert en omfattende guide til fjellene i regionen. Her deler han sin unike lokalkunnskap med deg.

Toppturer rundt Harstad omfatter topptur og randonee i og rundt Harstad og Kvæfjord, med en hel rekke nærliggende områder og øyer. Den tar for seg området fjell for fjell, med oppturer og nedkjøringer godt markert i kart og bilder. I tillegg har vi trukket frem noen av de beste gåturene og turattraksjonene, som fjellskiturer, DNT-hytter og alpine traverser.

Boken tar for seg følgende områder:
Harstad
Kvæfjord og Sortland
Tjeldsund
Grytøya
Rolla
Andørja
Tjeldøya
Evenes og Skånland
Møysalen

Som med alle andre Fri Flyt-guidebøker, inkluderer hver topptur og fjellbeskrivelse alt du trenger for å få en trygg toppturopplevelse. Hver rute er klassifisert etter KAST/ATES, som hjelper deg å gjøre informerte vei- og rutevalg. Slik kan du unngå å bevege deg i skredterreng der det er mulig, og ta de riktige valgene i mer utfordrende terreng.

Hver rute er også merket med antall høydemeter, forventet tid man vil bruke på turen, når på året det er best å ta turen, og om man har behov for ekstra utstyr som isøks, stegjern eller lignende. Boka inkluderer også et eget forberedende kapittel med beskrivelse om hvordan man bruker informasjonen i boka, samt en innføring om fjellfarer som snøskred og vurdering av skredfare.

Toppturer rundt Harstad er den ultimate guide til vinteropplevelser i Harstad-regionen!


Publisher:
Product Type:
Language:
EAN:
9788293090786
State: Nordland, Troms
Places / Mountains / Lakes: Møysalen, Harstad, Andørja, Rolla, Grytøya, Tjeldøya, Langlitinden
Write Your Own Review