Toppturer i Jotunheimen
/
Skifører for Jotunheimen, med kart og oversiktsbilder til Norges høyeste skifjell. Opplev Jotunheimen

Toppturer i Jotunheimen

/
9788293090823
Skifører for Jotunheimen, med kart og oversiktsbilder til Norges høyeste skifjell. Opplev Jotunheimen
€ 61,90
inkl. MwSt.
lieferbar
Lieferung in 1 bis 4 Werktagen
Tags
Guide Skandinavien Führer Noreg norge Norway Ski Touring Schitourenführer Skiführer skitourenführer 2000er Jotunheimen-Gebirge Innlandet
Nå kommer endelig Toppturer i Jotunheimen, boka som presenterer de fantastiske skimulighetene i Norges og Nord-Europas høyeste fjell.

Forfatter Gjermund Nordskar er nærmest oppvokst i Jotunheimen, og han har brukt de siste skisesongene til mange og lange rekognoseringsturer i dette unike fjellområdet. Resultatet er den første boka som til fulle viser hva Norges høyeste fjell har å by på for skientusiaster.

Toppturer i Jotunheimen inneholder mer enn 300 turer og 80 fjell. Her finner du detaljerte turbeskrivelser til klassikere som Uranostinden, Bitihorn, Besshøe, Galdhøpiggen og Storebjørn, men også en mengde tips til mindre kjente perler.

Boka viser turer fra alle de mest kjente inngangsportene til fjellområdet, som Tyin, Eidsbugarden, Bygdin, Gjendesheim, Bessheim, Spiterstulen, Leirvassbu og Krossbu. Rutene i boka er tegnet inn på kart og flyfoto og gradert etter hvor krevende de er.

Toppturer i Jotunheimen er rettet mot alle som er interessert i ski og fjell, fra de mest erfarne til de som vil gå sine første toppturer denne våren.

Alle rutene er tegnet inn både på oversiktsfoto og turkart.
Gewicht:
764 g
Verlag:
Medienart:
Bücher
Sprache:
Norwegisch
EAN:
9788293090823
Seiten:
379
Erscheinungsjahr:
2020
Schreibe deine eigene Bewertung