Toppturer i Hemsedal
/
44 fjell og 107 rutebeskrivelser

Toppturer i Hemsedal

/
9788293090830
44 fjell og 107 rutebeskrivelser
€ 54,90
inkl. MwSt.
lieferbar
Lieferung in 1 bis 4 Werktagen
Tags
Guide Skandinavien Noreg norge Norway Ski Touring Outdoor Schitourenführer Skiführer skitourenführer Viken Hallingdal
Topptur Hemsedal. Hemsedal er Norges skibygd nummer 1, og det beste er verken skiheisene eller langrennsløypene, men alle toppene du kan nå ved å gå opp for egen maskin.

I den nye guideboka Toppturer i Hemsedal viser tindevegleder Jørgen Aamot vei til 42 topper og mer enn 100 nedfarter øverst i Hallingdalen.

Fjellbygda Hemsedal, der øst møter vest i Norge, har alt en skientusiast kan ønske seg, og boken viser fram hemmelighetene. Her finner du alt fra nybegynnervennlige turer i lett terreng, til bratte snørenner forbeholdt eksperter.

Klassikere som Nibbi og Svarthetta er grundig dekket, men her finner du også tips til mindre kjente fjell som vanligvis har få spor. I tillegg til toppturene, presenterer boka tredagersturen Hemsedalsruta.

Toppturer i Hemsedal viser turmulighetene i skibygda på en måte som aldri er gjort tidligere, med rutene tegnet inn på oversiktsbilder og turkart. Alle rutene har terrengklassifisering, noe som gjør det enkelt å velge tur etter vær- og snøforhold, ferdigheter og ambisjonsnivå.

Boka har flotte skibilder fra fotografer som har Hemsedal som sitt skiområde. TOPPTURER I HEMSEDAL inneholder også spennende tilbakeblikk på tidligere tiders skiferdsel i ei fjellbygd der ski har vært sentralt i både lek og arbeid i århundrer.
Gewicht:
443 g
Verlag:
Medienart:
Bücher
Sprache:
Norwegisch
EAN:
9788293090830
Seiten:
224
Erscheinungsjahr:
2020
Kontinent: Europa
Land: Norwegen
Bundesland / Provinz: Viken
Schreibe deine eigene Bewertung