Toppturar i Sunnmørsalpane

/
9788293090946
Westnorwegen
€ 59,90
inkl. MwSt.
lieferbar
Lieferung in 1 bis 4 Werktagen
Tags
Guide Skandinavien Noreg norge Norway Ski Touring skitouren Ski Outdoor Schitourenführer skitourenführer Fjorde Sunnmørsalpen Hjorundfjorden Topptur Toppturer
Toppturar i Sunnmørsalpane viser fram det mange mener er det flotteste og mest spektakulære skiterrenget i Norge, til glede for deg som leser og skientusiast.

Fra de sunnmørske fjelltoppene ser du utover et fantastisk alpelandskap og rett ned i dype fjorder, og ute ved kystlinja kan du se kveldssola gå ned i Atlanterhavet.

I Sunnmørsalpenes fascinerende natur finner du ditt eget høyst personlige eventyr, uten å måtte stå i kø eller betale mye penger for opplevelser i naturen.

Forfatter Stig J. Helset og fotograf Håvard Myklebust har levd i disse fjellene hele livet, og det ligger mange års arbeid bak Toppturar i Sunnmørsalpane. Her får du grundige turbeskrivelser og ruteskisser fra 88 av de beste toppturene i Sunnmørsalpene innenfor ulike kategorier, korte og lette, lange og krevende og bratte og ekstreme.

Boken ble første gang utgitt i 2015 og kommer nå i ny, oppdatert og utvidet utgave med en rekke nye turer og ruteinntegninger både på turkart og oversiktsbilder. Drøm deg bort med boka en regnværsdag – og realiser drømmene dine på en skredtrygg solskinnsdag.
Gewicht:
751 g
Autor:
Håvard Myklebust, Stig J. Helset
Verlag:
Medienart:
Bücher
Sprache:
Norwegisch
EAN:
9788293090946
Seiten:
384
Erscheinungsjahr:
2021
Kontinent: Europa
Land: Norwegen
Bundesland / Provinz: Møre og Romsdal
Orte / Berge / Seen: Volda, Hjørundfjord
Schreibe deine eigene Bewertung