Topografisk Atlas Danmark/Dänemark 1:75.000

Topografisk Atlas Danmark/Dänemark 1:75.000

9788771810431
inkl. MwSt.
lieferbar
Lieferung in 7 bis 14 Werktagen
Tags
Karte Map Hiking Wandern Danmark Denmark Wanderkarte atlas Outdoor Karten Buch Wanderkarten maps
2. UDGAVE AF TRAP DANMARK TOPOGRAFISK ATLAS

Trap Danmarks og SDFE’s fælles mål har været at skabe et så korrekt, flot og overskueligt atlas som muligt og derved give alle kortelskere et godt produkt, som kan bruges til planlægning og oplevelser. Atlasset supplerer de mange online tilbud ved at være tiltænkt fordybelse og indlevelse og er ajourført med de seneste færdigbehandlede data, som de rådede over ved redaktionens afslutning i juni 2017.

Ud over rettelse af de fundne fejl i 1. udgave er de væsentligste forbedringer i 2. udgave følgende:

Antallet af stednavne er i 2. udgave af Trap Danmark Topografisk Atlas øget til ca. 21.000. Dette er næsten en fordobling i forhold til 1. udgave og omkring det samme antal som i tidligere atlas udgivelser fra Geodætisk Institut eller Kort- og Matrikelstyrelsen.

Skyggeeffekten på kortene er udarbejdet fra den såkaldte digitale højdemodel, og kortenes informationer om lokaliteterne bygger på udarbejdede kortdata fra Geodatastyrelsen. I denne udgave er der beregnet kurve for hver femte meter med udgangspunkt i Danmarks Højdemodel 2007.

Atlasset er skabt med udgangspunkt i en samling af digitale data og kan løbende opdateres.

Hvor godt kender du landskabet på din egn? Og har du nogensinde spekuleret på, hvorfor skove, gårde, byer og veje ligger, som de gør? Det og meget mere kan du få indblik i og forståelse for i Traps Topografiske Atlas, det første atlas over Danmark trykt med tredimensional (3D) effekt. En ny kortteknik med skyggeeffekter giver dig et intuitivt 3D-indtryk af landskabets konturer. Se fx hvordan den flade, tørlagte Lammefjord omkranses af et kuperet istidslandskab. Se hvordan Gudenåen bugter sig igennem landskabet efter terrænet. Og se hvordan din hjemegns skove, veje og byer i høj grad er rettet ind efter terrænet.

Atlasset kan selvfølgelig benyttes til at finde vej fra A til B. Men det er også en præsentation af det danske landskab, som det er formet af naturen og mennesket – fortalt gennem kort. Kortene giver et samlet billede af terræn, infrastruktur, byer, naturområder, gårde, kirker, herregårde og meget andet. Med 3D-skyggeeffekt kan du nemt overskue de mange informationer og se sammenhængen mellem de forskellige landskabsforhold.

Den detaljerede kortskala på 1:75.000 giver dig mulighed for at se en rigdom af detaljer fra det område af landet, som du har interesse for.
Verlag:
Maßstab:
1:75.000
Medienart:
Bücher
Sprache:
Dänisch
EAN:
9788771810431
Erscheinungsjahr:
2017
Kontinent: Europa
Land: Dänemark
Schreibe deine eigene Bewertung