Høgruta i Jotunheimen

/
9788293090397
€ 54,90
inkl. MwSt.
lieferbar
Lieferung in 7 bis 14 Werktagen
Tags
Guide Skandinavien Noreg norge Norway Ski Touring skitouren schi Outdoor Schitourenführer Skiführer skitourenführer 2000er Mehrtagestouren Durchquerung Skidurchquerung
6 dager på alpin skitur - Norges høyeste fjell

Etter å ha reist verden rundt på jakt etter de største skiopplevelsene, vendte frikjøringsproffen Stian Hagen nesa hjemover. Han dro til Jotunheimen, en verden av ville og snødekte fjell, som ennå venter på å bli oppdaget av moderne skientusiaster. Ideen om en ny rute fra hytte til hytte, med nedkjøringer fra de høyeste fjellene i Norge, ble skapt foran peisen på Leirvassbu. Siden starten i 2014, har hundrevis av mennesker gått Høgruta i Jotunheimen, Norges svar på Alpenes Haute Route. Høgruta i Jotunheimen er guideboka og inspirasjonskilden for alle som skal gå turen eller drømmer om en gang å gjøre det. Den er et fantastisk minne for de som allerede har gått Høgruta.

I boka finner du turkart i målestokk 1:50.000 og flyfoto med inntegnede ruter. Den er gjennomillustrert med flotte bilder. Høgruta i Jotunheimen gir deg i tillegg masse nyttig informasjon om hvordan du kan planlegge en flerdagers alpin skitur i Jotunheimen, med eller uten hjelp fra en profesjonell guide.

Stian Hagen (f. 1974) er profesjonell skikjører og tindevegleder bosatt i Chamonix i Frankrike. Høgruta i Jotunheimen er hans første bok.
Gewicht:
412 g
Verlag:
Medienart:
Bücher
Sprache:
Norwegisch
EAN:
9788293090397
Erscheinungsjahr:
2015
Kontinent: Europa
Bundesland / Provinz: Oppland
Region: Jotunheimen
Schreibe deine eigene Bewertung