PZS-Wanderkarte Notranjska s Snežnikom 1:50.000
Südslowenien

PZS-Wanderkarte Notranjska s Snežnikom 1:50.000

3830058420928
Südslowenien
incl. VAT
deliverable
delivery in 2 to 5 days
Planinski zemljevid Notranjska s Snežnikom - 1 : 50 000 zajema območje med Žabnikom, Jelšanami in Jelencem na jugu, Javornikom nad Črnim vrhom nad Idrijo, Peklom pri Borovnici in Iškim Vintgarjem na severu ter med Babnim poljem in Kureščkom na vzhodu in Vremščico, Nanosom in Javornikom nad Črnim vrhom nad Idrijo. Planinske poti so prikazane na osnovi zadnjega stanja katastra planinskih poti PZS.

Znotraj že omenjenih meja zemljevid obsega:

soteski Iški vintgar in Pekel pri Borovnici z Rakitno, južne pristope na Javornik nad Črnim vrhom nad Idrijo, južne in vzhodne pristopi na Nanos, Planinsko, Cerkniško, Loško in Babno polje s Cerknico, Blokami in Javorniki Snežnik z Mašunom Košansko in Pivško dolino s Sv. Trojico, Brkine ter Vremščico s pristopi iz severne, vzhodne in južne strani.

Poleg obvezne legende so dodani kratki opisi planinskih koč s kontaktnimi podatki ter QR kodo, ki vas poveže s spletno stranjo posamezne planinske koče. Tako lahko enostavno dostopate do širših podatkov o planinski koči (dostopi, možnost vzponov, ...). Za vse, ki pa z območjem niste na domačem, so dodani opisi nekateri možnih vzponov na Snežnik in Slivnico.
Scale:
1:50.000
Product Type:
Language:
Bosnian-Croatian-Serbian, Czech, English, German, Italian, Slovenian
EAN:
3830058420928
Year of publication:
2018
Write Your Own Review