PZS-Wanderkarte Triglavski narodni park 1:50.000
Julische Alpen

PZS-Wanderkarte Triglavski narodni park 1:50.000

3830058420959
Julische Alpen
incl. VAT
deliverable
delivery in 2 to 5 days
Planinski zemljevid Triglavski narodni park - 1 : 50.000 obsega območje med Svetimi Višarjami, Kranjsko Goro in Golico na severu ter Kobaridom, Zatolminom in Podbrdom na jugu. Zahodni rob zemljevida se konča s Kobaridom, Bovcem in Svetimi Višarjami, na vzhodu pa zemljevid zaključijo Jesenice, Bled in Ratitovec.

Znotraj že omenjenih meja zemljevid obsega:

celotno območje Triglavskega narodnega parka
del Karavank nad Mojstrano in Jesenicami,
zahodni del Jelovice,
Ratitovec, Soriško planino in Koblo,
del zgornje Soške doline (Kobarid, Drežnica, Bovec,
gore severno od Rabeljskega jezera (Velika Bela Špica, Divja Koza, koči Pallerini in Corsi) ter
Svete Višarje in Belopeška jezera.

Poleg obvezne legende so dodani kratki opisi planinskih koč s kontaktnimi podatki ter QR kodo, ki vas poveže s spletno stranjo posamezne planinske koče. Tako lahko enostavno dostopate do širših podatkov o planinski koči (dostopi, možnost vzponov, ...).

Planinski zemljevid Triglavski narodni park - 1 : 50.000 sledi prenovljenim izdajam zemljevidov Kamniško-Savinjske Alpe ter Karavanke - osrednji del (oba zemljevida sta izdelana v merilu 1 : 50.000). Tako kot v omenjenih zemljevidih tudi na temu najdemo, poleg samoumevnih planinskih poti (posebej sta označeni obhodnici Slovenska planinska pot in Evropska pešpot E7), še smeri priljubljenih turnih smukov, lokacije urejenih parkirišč na priljubljenejših izhodiščih, postajališča javnih prevoznih sredstev, gostišča, marsikatero naravno in kulturno znamenitost, plezališča in še kaj.

Veliksot zaprtega zemljevida/Maße: 12 cm x 23 cm


Scale:
1:50.000
Scale Range:
Product Type:
Language:
EAN:
3830058420959
Year of publication:
2018
Write Your Own Review